Ce este Bonusul Cazinou?

Cele mai interesante oportunitati oferite de platforma Magic Jackpot sunt bonusurile pentru jocuri de cazinou. Aceste bonusuri iti ofera rotiri gratuite la jocuri populare de sloturi si pacanele de la EGT cum este cazul bonusului Jackpot Cards sau rotiri gratuite si bonusul zilnic urias de 50.000 RON invartind Wheel of Magic in fiecare zi. La Magic Jackpot distractia sa nu se termina niciodata. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de astfel de bonusuri este sa deschideti un cont pe platforma noastra si sa jucati la numeroasele noastre jocuri de cazinou.

Bonusurile fara Depunere

Numai pe situl Magic Jackpot poti sa joci fara nici un risc cu ajutorul bonusului fara depunere. Cu ajutorul acestui bonus vei beneficia de 200 rotiri gratuite creditate instant la Burning Hot, fara depunere de numerar. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi in platforma noastra si sa-ti validezi contul. Pentru a-ti valida contul trebuie doar sa ne trimiti copia actului tau de identitate si sa faci dovada metodei preferate de plata iar dupa indeplinirea acestui pas vei primi instant 200 de rotiri gratuite, fara depunere.

Bonusul de Bun-Venit

Cu Magic Jackpot ai parte de o promotie extraordinara chiar de la prima depunere. Astfel, poti beneficia de bonusul de bun-venit care ofera pana la 2400 RON si pana la 600 de rotiri aditionale gratuite. Astfel, vei primi 200 de rotiri gratuite, fara depunere, la verificarea contului, 100% bonus pana la 1000 RON si 200 rotiri gratuite la Shining Crown la prima depunere, 80% bonus pana la 800 RON si 100 rotiri gratuite la a doua depunere si 60% bonus pana la 600 RON si 100 rotiri gratuite la a treia depunere.

Alte promotii

Numeroase alte bonusuri si promotii te asteapta pe situl Magic Jackpot. Poti beneficia de ele chiar acum la simpla inregistrare pe situl nostru sau de la prima depunere. Doar folosind situl nostru poti beneficia de bonusuri in orice moment prin fantastica promotie Non-Stop Drop care acorda aleatoriu premii cash in valoare totala de 875.000 RON pentru sloturile Playson. Dar asta nu e tot, pentru ca Magic Jackpot te rasplateste de ziua ta doar pentru faptul ca te loghezi in platforma noastra iar promotia Cash Days pune la bataie 400.000 RON pentru liderii clasamentului la jocuri de la Playson.

Termeni si Conditii

Inainte de a utiliza serviciile oferite de MJP Interactive Ltd, va rugam sa cititi cu atentie dispozitiile de mai jos si sa va asigurati ca ati inteles pe deplin continutul acestora si sunteti de acord cu incheierea neconditionata a contractului intre Dvs. si MJP Interactive Ltd.

Cum sa Primesc un Bonus

Orice bonus pentru care v-ati inregistrat sau pentru care sunteti eligibil va fi acordat in cazul in care indepliniti toate criteriile pentru a primi acest beneficiu. Toate beneficiile pentru care sunteti eligibil se pot verifica in sectiunea de "Termeni si Conditii" a fiecarei promotii. Va recomandam sa cititi conditile fiecarui bonus.

Cum sa Activez un Bonus

Pentru a activa un bonus trebuie sa verificati, in prealabil, daca sunteti eligibil pentru bonusul, tombola sau promotia respectiva. Daca sunteti eligibil atunci trebuie doar sa jucati jocurile eligibile pentru bonus si sa va dati acordul apasand butonul "OK" in cazul in care acordul este necesar.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas