Ce este un Cont de Cazinou?

Un cont pe situl Magic Jackpot Cazinou Online reprezinta o inregistrare in sistemul nostru. Acest cont contine identitatea unui anumit utilizator prezent in sistemul Magic Jackpot. Un utilizator poate avea un singur cont pe care il poate folosi atat de pe computerul personal cat si de pe telefonul mobil, prin intermediul unui browser destinat telefoanelor mobile, dar acesta va folosi intotdeauna un singur cont prezent in baza noastra de date.

Procesul de Inregistrare (Inscriere)

Pentru a putea folosi platforma de jocuri de cazinou Magic Jackpot trebuie sa va inregistrati in sistemul nostru. Pentru a realiza acest lucru apasati butonul intitulat "Inregistrare" si completati campurile de informatii cu datele dumneavoastra de identificare. Alegeti o parola unica si tastati-o in campul numit "Parola". Cititi regulamentul sitului facand click pe link-ul "termeni si conditii" iar dupa aceea selectati casuta intitulata "Declar pe propria raspundere ca am peste 18 ani si ca am citit si acceptat Termenii si Conditiile, precum si Politica de Confidentialitate" si apasati "Inregistrare".

CASINO BONUSES RATE GET
bovada UP TO 100% GET BONUS
redstag UP TO $4000 GET BONUS
vegaswild UP TO 300% + 50 FS GET BONUS
grandevegas 250% UP TO $10,000 + 100 FS GET BONUS
cherrygold UP TO $5500 GET BONUS
irishluck NDB: $25 FREE CHIPS GET BONUS
elroyale NDB $20 FC GET BONUS
everygame 125% UP TO $1000 GET BONUS

Formular de Logare (Conectare)

Formularul de logare de pe situl Magic Jackpot este foarte simplu de folosit si intuitiv. Ca sa va logati in sistemul Magic Jackpot, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si parola in campurile denumite "Email", respectiv, "Parola" si sa apasati butonul intitulat "Intra in cont". Daca nu sunteti deja inregistrat in sistemul nostru apasati link-ul intitulat "Creaza" si urmati instructiunile pentru a deschide un nou cont. Daca nu va mai amintiti parola dumneavoastra, apasati link-ul intitulat "Ai uitat?" situat in partea dreapta, deasupra campului de parola.

Bonus pentru Noii Jucatori

Orice nou utilizator inregistrat in platforma Magic Jackpot va beneficia de un bonus de bun-venit in valoare de pana la 2400 RON, care ofera si pana la 400 de rotiri gratuite. Astfel, noii jucatori vor primi acest bonus dupa ce conturile lor vor fi activate iar ei vor face prima depunere in platforma noastra. Aditional, veti mai primi inca 200 de rotiri gratuite creditate instant la Burning Hot doar pentru verificarea contului. Nu uitati sa jucati responsabil.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas